MAF Motortour 2019

MAF MOTORTOERTOCHT 2019

SAVE THE DATE:LogoMaf

ZATERDAG 25 mei 2019

Beste Motorrijders,

 

Namens de Thuis Front Commissie van Corné en Marieke Noordhoek mag ik je ook dit jaar weer uitnodigen om deel te nemen aan de MAF motortoertocht! Corné en Marieke zijn uitgezonden naar Papua New Guinea waar Corné vliegt met een Cesna Caravan. De vluchten die Corné hier uitvoert zijn gericht op het dienen van de lokale gemeenten en medische evacuaties.

 

De inschrijfkosten zijn net als voorgaande jaren slechts 15 euro per motorrijder. De gehele opbrengst komt ten goede aan het steunfonds van Corné en Marieke. Voor meer informatie over het werk van Corné en Marieke zie: https://www.maf.nl/internationale-staf/corne-marieke-noordhoek

MAF MOTORTOERTOCHT

Wanneer:            zaterdag 25 mei 2019

Startpunt:           DWA in Bodegraven

Ontvangst:          08.30 - 09:30 met koffie en koek

 

Daarnaast is er op de route een fotomoment, koffiestop en lunchstop.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de organisatie van de tocht. De definitieve route en verdere informatie krijgen jullie nog.
Volg ons ook op FACEBOOK

 

Je maakt het de organisatie een stuk makkelijker om je aan te melden voor deelname. Dit kan door je naam, woonplaats, mailadres en het aantal tweewielers op te geven per mail aan mafmotortoer@outlook.com

 

 

Natuurlijk mag je dit bericht doorsturen naar mensen in je omgeving die het zendingswerk willen steunen en/of houden van motorrijden!

Riding4Life


Design by: XOOPS UI/UX Team